Home - Aktualności - Wielkanoc w Górskim Parku Równica

Wielkanoc w Górskim Parku Równica

OFERTA OBEJMUJE:

  • 3 noclegi w komfortowych pokojach dla dwóch osób
  • 3 pyszne śniadania dla dwóch osób w tym 2 bogate śniadania świąteczne
  • 3 pyszne obiady z deserem dla dwóch osób
  • 3 pyszne kolacje
  • parking hotelowy
  • dostęp do Wi-Fi
  • bilard
  • tenis stołowy
  • gry planszowe dla dzieci
  • kije do Nordic Walking
  • 2 bilety na zjazd torem saneczkowym
  • sala telewizyjna
  • malowanie pisanek w Wielką Sobotę
  • poszukiwanie Świątecznego Zajączka
  • na terenie Parku znajduje się Kino 4D, kino sferyczne, całoroczny tor saneczkowy

Pobyt rozpoczyna się obiadokolacją 19.04.2014 r. a kończy śniadaniem 22.04.2014 r.
Cena dla dwóch osób: 930 zł
Dzieci do lat 3 bezpłatnie – (nocleg z rodzicem lub opiekunem)
Dzieci od 3-12 lat – dopłata 350 zł
Powyższe ceny są cenami brutto (zawierają podatek VAT)
Ostateczne potwierdzenie rezerwacji nastąpi po wniesieniu
bezzwrotnego zadatku w wysokości 300 zł w ciągu 2 dni od
dokonania rezerwacji. Dodatkowo pełna kwota uczestnictwa powinna być zapłacona                                         do 7 dni od dokonania rezerwacji, jednak  nie później niż  7 dni od rozpoczęcia imprezy. Wpłaty prosimy dokonywać na konto nr 33 1050 1083 1000 0090 8000 8080, ESKO Sp. z o.o.

 

Menu
Obiadokolacja 19.04
Mix pierogów
Talerz serów i wędlin
Talerz świeżych warzyw
Pieczywo, masło
Herbata

Świąteczne śniadanie 20.04
Jajka gotowane
Pasta chrzanowa
Talerz serów i wędlin
Kiełbaski na ciepło
Talerz świeżych warzyw
Pieczywo, masło
Herbata
Babka wielkanocna

Świąteczny obiad 20.04
Zupa: Krem
borowikowy z grzankami
Danie główne:
Schabowy panierowany, ziemniaki z wody, kapusta zasmażana
Deser:
Mazurek świąteczny
Napoje:
Domowy kompot

Kolacja 20.04
Bogracz
Sałatka jajeczno-porowa
Talerz serów i wędlin
Pieczywo, masło
Herbata

Świąteczne śniadanie 21.04
Jajka sadzone na bekonie
Domowa szynka
Ser żółty
Talerz świeżych warzyw
Pasta jajeczno-chrzanowa
Herbata
Babka wielkanocna

Świąteczny obiad 21.04
Zupa:
Rosół z makaronem
Danie główne:
Rolada wołowa, kluski śląskie, surówka z czerwonej kapusty
Deser:
Świąteczny mazurek
Napoje:
Domowy kompot

Kolacja 21.04
Barszcz z krokietem
Talerz serów i wędlin
Talerz świeżych warzyw
Pieczywo, masło
Herbata

Śniadanie 22.04
Biała kiełbaska z cebulką z rusztu
Talerz serów i wędlin
Pikle
Jajka gotowane
Sos tatarski
Pieczywo, masło
Herbata